سلام دلفان
سلام دلفان
سلام دلفان
کد خبر: 93126
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۳۹۵
تعداد نظرات: . نظر
خانه » اخبار برتر » افتتاح طرح هادی روستاهای سراب غضنفر و کفراج شهرستان دلفان
Print This Post
سلام دلفان گزارش می دهد؛

در دومین روز از هفته دولت طرح هادی روستاهای سراب غضنفر و کفراج شهرستان دلفان با حضور مهندس اصلانی- معاونت عمرانی استاندار لرستان، شهرستان افتتاح گردید.

به گزارش سلام دلفان، در دومین روز از هفته دولت طرح هادی روستاهای سراب غضنفر و کفراج شهرستان دلفان با حضور مهندس اصلانی- معاونت عمرانی استاندار لرستان، مهندس خاکی پور-مدیرکل بنیاد مسکن استان، آقای طولابی- فرماندار شهرستان دلفان و جمعی از مدیران استانی و شهرستان افتتاح گردید.

در این مراسم مهندس خاکی پور با اشاره به وضعیت اجرای پروژه‌های طرح هادی در شهرستان دلفان از افزایش 230درصدی اعتبارات تخصیص‌یافته جهت اجرای طرح هادی در روستاهای این شهرستان خبر داد و افزود: اجرای طرح هادی روستاهای سراب غضنفر و کفراج بااعتباری بالغ‌بر 5.236.000.0000ریال انجام‌شده و شامل اجرای جدول نهری- اجرای پیاده‌روسازی- خاک‌برداری- زیراساس- اساس- آسفالت- اجرای دیوار حائل و پل فلزی است که سطح عملیات اجرای شده این پروژه‌ها 33.500مترمربع می‌باشد.
مهندس اصلانی نیز ضمن تبریک و گرامیداشت هفته دولت با برشمردن خدمات دولت تدبیر و امید درزمینه های مختلف تلاش‌های بنیاد مسکن را راستای اجرای طرح‌های هادی روستایی ارزشمند دانست و افزودند: دولت تمام تلاش خود را جهت عدالت بنیان کردن اقتصاد توسعه عدالت اجتماعی در روستاها را به کار بسته است.

1212

ارسال دیدگاه

زمان ورود کد امنیتی تمام شده. مجددا بارگزاری کنید

سلام دلفان
سلام دلفان
رفتن به نوارابزار