سلام دلفان
سلام دلفان
سلام دلفان
کد خبر: 95984
تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۵
تعداد نظرات: . نظر
خانه » آخرین عناوین » خوردبین: بدون ملی‌پوشان نمی‌توانیم بازی کنیم
Print This Post

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بدون حضور بازیکنان ملی‌پوش نمی‌توانیم بازی کنیم.

به گزارش سلام دلفان، محمود خوردبین پس از رویایی پرسپولیس در مرحله یک سی و دوم جام حذفی مقابل قشقایی شیراز گفت: قرعه کشی امروز انجام شد ما اعتقاد داریم که باید با حضور ملی‌پوشانمان در این مسابقات حاضر شویم و در این شرایط وضعیت برای تیم بهتر خواهد بود.

وی در مورد اینکه حتی برای رویارویی با تیم قشقایی خواهان حضور ملی‌پوشان هستند، عنوان کرد: به هرحال بازیکنان ملی‌پوش باید حضور داشته باشند و نمی‌توانیم بدون آنها بازی کنیم.

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در رابطه با اینکه در صورت تغییر زمان بازی، بازی‌هایشان در لیگ فشرده‌تر خواهد شد، گفت: با مربی تیم صحبت می‌کنیم تا ببینیم او چه تصمیمی می‌گیرد.

وی در مورد اختلافی که بین او و دروازه‌بان دوم پرسپولیس رادوشوویچ به وجود آمده است، تصریح کرد: او به من بی‌احترامی نکرد بلکه ادا درمی‌آورد. این مسئله را به باشگاه اطلاع می‌دهم و آنها تصمیم خواهند گرفت.

منبع: فارس

ارسال دیدگاه

زمان ورود کد امنیتی تمام شده. مجددا بارگزاری کنید

سلام دلفان
سلام دلفان
رفتن به نوارابزار