سلام دلفان
سلام دلفان
سلام دلفان
کد خبر: 306233
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰
تعداد نظرات: . نظر
خانه » خبر » طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی
Print This Post
به گزارش سلام دلفان، در این مقاله قصد داریم تاریخچه دمی گوجه یا استانبولی پلو را همراه با نکات کلیدی و مهم آن مورد بررسی قرار دهیم پس شما می ...

به گزارش سلام دلفان، در این مقاله قصد داریم تاریخچه دمی گوجه یا استانبولی پلو را همراه با نکات کلیدی و مهم آن مورد بررسی قرار دهیم پس شما می توانید جهت اطلاع بیشتر در این خصوص همراه ما باشید. استانبولی (Istanbuli) یک غذای خوشمزه و راحت است که از نظر بسیاری از افراد این نوع غذا یک غذای وارداتی است. مردم کشور ترکیه برنج را همراه گوشت، گوجه فرنگی، انواع سبزی تازه یا خشک و موادی از این قبیل آماده می‌کنند که به آن استانبولی پلو می گویند. این نوع غذا نیاز به رمز و رازهای زیادی دارد تا خوشمزه شود پس در تهیه ی آن دقت لازم را داشته باشید. هسته اصلی استانبولی پلو یا دمی گوجه برنج و رب است که بهتر است برای خوش عطر شدن آن از برنج های ایرانی استفاده کنید. استانبولی پلو به زبان مردم انگلیس برنج اسپانیایی نام دارد. اکثر افراد استانبولی پلو را برای برگزاری جشن ها و نذری تهیه می کنند.
ادامه خبر را در اینجا بخوانید

Powered by WPeMatico

دیدگاهها بسته شدهاند.

سلام دلفان
سلام دلفان
رفتن به نوارابزار