رییس جمعیت هلال احمر شهرستان دلفان گفت: طرح احداث انبار امدادی هلال احمر این شهرستان با 85 درصد پیشرفت فیزیکی درحال اجراست.
به گزارش سلام دلفان عباس اکبری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : این انبار در زمینی به مساحت 16 هزار و 440 مترمربع در کیلومتر پنج محور ارتباطی نورآباد – کرمانشاه در حال ساخت است.
به گفته وی، تاکنون بیش از هفت میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح با دو انبار امدادی، ساختمان اداری، خوابگاه، نگهبانی و باند فرود چرخ بال هزینه شده است.
وی افزود : در سالجاری دو میلیارد 500 میلیون ریال جهت این طرح پیش بینی شده است که امیدواریم این اعتبار به طور کامل تخصیص یابد.
اکبری، هدف از ساخت این انبار را ذخیره سازی اقلام غذایی و خوراکی مورد نیاز شهرستان دلفان عنوان کرد و افزود: این طرح یکی از زیرساخت های موردنیاز هلال احمر شهرستان برای امدادرسانی محسوب می شود.
به گفته وی، تکمیل و بهره برداری از انبار هلال احمر شهرستان دلفان به دو میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
