مدیر آموزش و پرورش شهرستان دلفان گفت: برغم گذشت یکماه از فصل زمستان کار تعمیرات اساسی سیستمهای گرمایشی مدارس این شهرستان آغاز نشده است.
وی ، با بیان اینکه بر اساس قانون اعتبار تعمیر سیستم گرمایشی مدارس در مناطق سردسیر می بایست در تابستان تخصیص یابد ، افزود: مشکل دانش آموزان مدرسه راهنمایی روستای فرهاد آباد با 240 دانش آموز نگران کننده است و با آنکه مکاتبات فراوانی انجام شده اما اداره کل نوسازی مدارس استان هیچ گونه اقدامی برای حل مشکلات دانش آموزان نکرده است.
فرماندار دلفان نیز در این جلسه از آموزش وپرورش به عنوان زیر بنای توسعه یاد کرد و همکاری دستگاههای اجرایی را برای حل مشکلات آموزش و پرورش دلفان ضروری خواند.
علی باقری ازمدیر آموزش و پرورش شهرستان دلفان خواست مشکلات و نیازهای این دستگاه را جمع آوری و به فرمانداری اعلام نماید تا با مکاتبه با استاندار لرستان این مشکلات حل گردد.
وی از شهرداری و اداره راه و شهرسازی دلفان خواست نسبت به واگذاری زمین با کاربری آموزشی در فاز چهارم فرهنگیان و طرح مسکن مهر نورآباد اقدام نمایند.
منبع: ایرنا

مدیر اداره اموزش وپرورش به جای جابجاییها که میبایست در تیرماه الی 15 شهریور انجام شود حالا انجام می دهد دربعضی از دبیرستا نها هنوز درترم دوم دبیر ندارند حالا به فکر تعمیرات افتاده و……..