سلام دلفان
سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان سلام دلفان
سلام دلفان
سلام دلفان
کد خبر: 21703
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۲
تعداد نظرات: ۹ نظر
خانه » اخبار برتر » کیفیت نامطلوب آرد مهمترین عامل نان بی کیفیت در دلفان است
Print This Post
ناصر ناصری رییس اتاق اصناف و محمد آقا میرزاییان کارشناس شبکه بهداشت و درمان :(8نظر)

پراکندگی نا مناسب خبازیها ساماندهی می شود / وقتی دخل و خرج واحد های خبازی باهم نخواند آمار پرونده های کم فروشی افزایش می یابد/با تعطیلی خود سرانه به شدت برخورد می کنیم/سهمیه آرد نانوایی های با کیفیت افزایش می یابد

به گزارش خبرنگار سلام دلفان ناصر ناصری رئیس اتاق اصناف شهرستان دلفان در جمع مدیران واحد های خبازی سطح شهر در سالن همایش های شبکه بهداشت دلفان مهمترین عامل پایین بودن کیفیت نان در دلفان را کیفیت نامطلوب آرد دانست و افزود: بسیاری از مردم به کیفیت نان عرضه شده در نانوایی‌ها معترض هستند این درحالی است که کیفیت نان بیشتر به مواد اولیه بستگی دارد که متاسفانه آرد 7 درصدی که به نانوایی ها تحویل داده میشود به اذعان خبازان با تجربه از کیفیت مطلوب برخوردار نبوده و علاوه بر نارضایتی مردم و مسئولین ، موجب دلسردی خبازان دلفانی را نیز فراهم آورده است.

pic001 
پراکندگی نا مناسب خبازیها ساماندهی می شود

ناصری از دیگر علل کیفیت پایین نان در شهرستان را صدور بی رویه پروانه کسب خبازی و احداث خبازیهای غیر استاندارد و بدون مجوز عنوان کرد و افزود:در گذشته کیفیت فدای کمیت شده است و مشکلات موجود به وضوح این موضوع را تایید می کند .

وی با اشاره به پراکندگی نا مناسب خبازیها در سطح شهرستان خاطر نشان ساخت: باید همه محله های شهر به راحتی به واحد های خبازی دسترسی داشته باشند و وجود واحدهای متعدد در یک محله بدون رعایت فاصله صنفی و نبود خبازی در مکان دیگر قابل قبول نبوده و قطعا این مهم از سوی اتحادیه پی گیری خواهد شد.

وقتی دخل و خرج واحد های خبازی باهم نخواند آمار پرونده های کم فروشیافزایش می یابد
ایشان از دیگر مشکلات خبازان را قیمت گذاری های غیر واقعی نان و آرد دانست و افزود: نانوائی های سنتی ما باید از بند قیمت گذاری های غیر واقعی رها شوند چرا که وقتی دخل و خرج واحد های خبازی باهم نخواند شاهد افزایش آمار پرونده های کم فروشی هستیم.

وی ادامه داد: باید بستر مناسب برای پخت با کیفیت را فراهم کنیم تا خبازان در شرایط مطلوب و در رقابتی سازنده از نظر کیفی اقدام به تولید کنند.

با تعطیلی خود سرانه به شدت برخورد می کنیم
وی در ادامه با انتقاد از خبازانی که خود سرانه اقدام به تعطیلی واحد خبازی خود می کنند افزود: واحدهایی که خودسرانه اقدام به تعطیلی خبازی خود می کنند و یا ساعات اعلامی از سوی اتحادیه را رعایت نمی کنند از سوی واحد بازرسی و نظارت بر اصناف شناسایی و مطابق قانون با آنها برخورد خواهیم کرد.

ناصری در ادامه از نصب تابلوهای جدید و متحدالشکل در سر درب همه واحد های خبازی خبر داد و افزود: نصب این تابلوها و خرید ترازوی دیجیتال توسط واحد های خبازی از اقدامات ضروری اعضای اتحادیه خبازان در هفته های پیش رو است که امیدواریم خبازیهای عزیز همکاری لازم را با اتحادیه بعمل آورند.
ایشان افزود: متاسفانه در بعضی از نانوایی ها جوش شیرین برای ور آمدن سریع بکار گرفته مي‌‌شود در حالیکه همه نانواهای با تجربه مي‌‌دانند که با خمیر مایه ، خمیر بطور درست و بهداشتی فرایند عمل آوری را طی مي‌‌کند و نانی که از این خمیر تهیه مي‌‌شود خوش عطر و خوش طعم است و ماندگاری بیشتری دارد.

pic002

سهمیه آرد نانوایی های با کیفیت افزایش می یابد
رئیس اتاق اصناف دلفان در ادامه گفت:با برنامه ریزی صورت گرفته و بکارگیری اهرم های تشویقی مناسب انشا الله در ماههای آینده شاهد تحول چشمگیری در کیفیت نان شهرستان خواهیم بود در همین راستا طبق هماهنگی صورت گرفته با نماینده شرکت غله در شهرستان از این پس نانوایانی که نان با کیفیت تولید کنند، سهمیه آرد بیشتری دریافت خواهند کرد و همچنین از سهمیه واحدهای خبازی بی‌کیفیت کاسته خواهد شد.
ناصری اظهار داشت: اتحادیه خبازان شهرستان با برگزاری جلسات مستمر مشکلات صنف زحمت کش خبازان را رصد نموده و انشااله با مساعدت مسئولان ذیربط به خصوص فرماندار محترم و شرکت غله ، مشکلات موجود را به حداقل خواهیم رساند.
وی در پایان ضمن تشکر از خبازان دلفانی بخاطر حضور چند ساعته در این نشست و کارگاه آموزشی از آنها خواست ضمن همکاری با اتحادیه و رعایت دستوالعملهای ابلاغی، ارتباط مستمری با اتاق اصناف شهرستان داشته باشند.

 همچنین کلاس آموزشی جهت متصدیان نانوایی¬ها در نمازخانه شبکه بهداشت و درمان دلفان تشکیل گردید  

pic004

در این جلسه ابتدا ضمن عرض خیر مقدم خدمت متصدیان نانوائی¬ها، پاورپوینت بهداشت محیط نانوائی که اشاره-ای به اهمیت نان، بهداشت نان، راههای جلوگیری از آلودگی نان، بهداشت فردی کارگران، شرایط فیزیکی نانوایی¬ها ، ساختمان نانوایی و متراژ واقعی آنها که حداقل 70 متر مربع پیش بینی شده است ارائه شد. تأکید بر مصرف خمیر مایه به جای جوش شیرین، مضرات استفاده از جوش شیرین و قوانین موجود در برخورد با استفاده¬کنندگان جوش شیرین منجمله 6 ماه تا 2 سال حبس بر اساس ماده 688 قانون مجازات اسلامی در نظر گرفته شده است.  pic002

رعایت نظافت عمومی(روپوش، کلاه ،دمپایی) وضعیت بهساز ی وبهداشتی نانوایی¬ها ، در رابطه با فضای فیزیکی به متصدیان تذکر داده شد که تا پایان خرداد سال 1392 فرصت دارند که فضای فیزیکی محل کار خود را به حداقل 65 متر مربع ارتقاء دهند. در پایان ضمن اعلام شماره تلفن 7224091  و سامانه ارتباطات مردمی وزارت بهداشت با شماره تلفن 1490 مردم فهیم و بزرگوار شهرستان دلفان هرگونه مشکل بهداشتی را  در خصوص نانوایی¬ها و کلیه مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی اطلاع دهند تا در اسرع وقت اقدام لازم بعمل آید . همچنین پمفلت مضرات استفاده از جوش شیرین که توسط واحد مهندسی بهداشت محیط تهیه گردیده بود بین متصدیان نانوایی¬ها توزیع گردید.

در پایان این دیدار ناصر ناصری رییس اتاق اصناف ، محمد آقا میرزاییان کارشناس شبکه بهداشت و درمان و سعید دارابی نماینده شرکت غله در دلفان پاسخگوی سوالات و دغدغه های مدیران واحد های خبازی شهرستان بودند.

  1. نویسنده دیدگاه: نام شما...
    دی ۲۱, ۱۳۹۲ در تاریخ ۱۱:۱۲

    خوشحا لیم از اینکه ا اتاق اصناف شهرمان فعال شده اما متئسفانه اداره باررگانی اداره ای بی رمق و بی در وپیکر شده است مگر این اداره در استان مدیر کل ندارد حداقل فرماندار محترم به این وضع اسفبار پایان بدهند دیگران دلسور ما نیستند.

    • نویسنده دیدگاه: شهروند
      دی ۲۲, ۱۳۹۲ در تاریخ ۰۹:۲۹

      آقا یا خانم محترمی که این نظر را نوشته ای از نگارش جملات معلومه از روی عقده مطلب را نوشته ای اولا” اداره بازرگانی خیلی وقته شده صنعت معدن وتجارت دوما”اگر دقت نظر داشتی خودتان گفتید اتاق اصناف فعال شده اتاق اصناف حاصل تلاش اداره صنعت ومعدنه پس فعالیت اصناف یعنی فعالیت اون اداره

      • نویسنده دیدگاه: محمدی
        دی ۲۲, ۱۳۹۲ در تاریخ ۱۲:۵۱

        اگر فعالیت اصناف به پای اداره صنعت معدن و تجارته پس فعال نبودن و بی تدبیری سالهای گذشته و رو به پای صنعت معدن باید نوشت

  2. نویسنده دیدگاه: فرهنگی
    دی ۲۲, ۱۳۹۲ در تاریخ ۰۸:۲۴

    بابت جمع آوری نانوایی های تونلی از همه عوامل نهایت تقدیر و تشکر را داریم

    • نویسنده دیدگاه: نام شما...
      دی ۲۳, ۱۳۹۲ در تاریخ ۱۸:۰۲

      سلام
      اصلا هم نبايد ار آنها بخ خصوص ريئس شبکه بهئاشت شهر تشکر کرد،چون بدون هيچ دليل موجهي اين نانوايي هاي را جمع آوري کردن!!!
      بهانه اول آنها جوش شيرين بود،اما در کمال تعجب هيچ گونه اثري از جوش شيرين نبود. اين موضوع با منفي بودن آزمايش هاي مربوطه اثبات گرديد.
      بهانه بعدي اين ها حرارت مستقيم بود،اين دليل موجه بود !بله موجه بود.
      اما آيا مي دانيد تمام نانوايي هاي لواش و سنگک شهر نورآباد نيز از حرارت مستقيم برخوردارند!!1
      پس چرا با آن ها برخوردي نشد؟؟؟
      اين مصداق کامل بي قانوني وظلم در حق عده اي بود/
      اتفاقا اين نوع نان ها داراي کمترين ضايعات ممکن بودند
      درد دل زياد است اما کو گوش شنوا
      والعاقبه في المتقين

  3. نویسنده دیدگاه: محسن عزیزی
    دی ۲۲, ۱۳۹۲ در تاریخ ۱۱:۵۰

    بیشتر از تو آگاهی دارم قبلا” اتاق اصناف فعال نبود دوما” جلسه اتاق اصناف با نانوایان کار اصناف بود در جلسه بودم سوما” نور آباد نه صنعتی دارد ونه تجارتی چهارم مگر می خواهم سرپرست اداره شوم که عقده داشته باشم پس کاملا” گفته هایم درست ومتقن چرا که در جلسه بودم ودیدم چه گذشت بماند

  4. نویسنده دیدگاه: نام شما...
    دی ۲۶, ۱۳۹۲ در تاریخ ۱۸:۳۵

    جانشین معاون سیاسی سپاه: نیروهای انقلاب در عرصه راهبرد و تاکتیک نباید دچار اشتباه شوند

    http://www.defapress.ir/Fa/News/9716

  5. نویسنده دیدگاه: نام شما...
    دی ۲۸, ۱۳۹۲ در تاریخ ۰۹:۲۵

    اصلا”چه ربطی داشت نامفهوم بود اگر امکان دارد شفافتر بحث کنید.

  6. نویسنده دیدگاه: علیرضا
    دی ۲۲, ۱۳۹۴ در تاریخ ۱۱:۱۲

    وضعیت نانوا ها را در این شهر خراب کردن سر هر کوچه یه نانوا هست من بهترین کیفیت را داشتم ولی من که 35 ساله کارمه الان بیاید در نانوا را ببندم این مسولان اهمیت نمیدند………

ارسال دیدگاه

زمان ورود کد امنیتی تمام شده. مجددا بارگزاری کنید

سلام دلفان
سلام دلفان
رفتن به نوارابزار